Cratsborn Advocaten

Een sterke band met het bedrijfsleven sinds 1975.

Bedankt voor uw interesse in ons kantoor.

Voor vragen of meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons of contact met een van onze advocaten opnemen.

Informatie over onze dienstverlening vindt u onder Onze Expertises.

Onze Organisatie

Door de ervaring van onze advocaten in het bedrijfsleven, bij de overheid, in de accountancy en/of de adviespraktijk voordat zij tot de advocatuur toetraden, kunnen zij zich gemakkelijker inleven in de wereld van de (commerciële) cliënt en zijn dan ook als geen ander in staat om samen met u uw zakelijke (business) strategieën te bepalen.

Dit is ook hetgeen dat als doel binnen ons advocatenkantoor centraal staat: niet alleen uw steun en toeverlaat zijn op het moment dat u met juridische problemen wordt geconfronteerd, maar meer nog het samen met u vooraf bepalen van uw zakelijke strategie (business strategy) bij de aanpak van projecten en/of  zakelijke/juridische vraagstukken.

Historie

Het kantoor is opgericht in 1975 en richt zich sinds haar oprichting op het bedrijfsleven, met de nadruk op (internationaal) handelsrecht, arbeidsrecht, vastgoed recht (inclusief milieurecht) en incasso.

Second Opinion

Indien u het niet eens bent met het standpunt en/of de aanpak van uw verzekering of eigen advocaat, kunt u uw probleem ook aan ons voorleggen voor het uitbrengen van een zogenaamde 'second opinion'. Neemt u daarvoor contact met ons op.

Kosten

Over de vergoeding van de kosten van onze bijstand worden vooraf afspraken met u gemaakt. Zowel ondernemer als particulier kunnen bij ons terecht. Ook als u recht hebt op een vergoeding van overheidswege (toevoeging) danwel voor rechtsbijstand verzekerd bent.

Meer informatie?

Indien u meer informatie wenst of uw probleem wilt voorleggen nodigen wij u uit vrijblijvend contact met ons op te nemen.